neljapäev, 18. märts 2010

internetiga on siin jamad lood



l6puks ometi saime internetti. Yhendus aga siin Uganda pealinna Kampala telklaagris on ikka v2sitavalt aeglane. Seega j22vad pildid ilusatest kaelkirjakutest, sebradest, flamingodest ning Nairobi agulitest siia panemata, sest muidu tullakse meile nuiaga kallale, kui n2hakse, et me sellise tegevusega aeglustame teiste turistide internetiyhendust.
k6ike mida seni on 6nnestunud n2ha on v2ga raske yles m2rkida siin kiiruga, kui selja taga on j2rjekord inimesi, kes yritavad selle laagri ainsat arvutit kasutada, mis on raske ettev6tmine peale pikka ja kurnavat s6itu ning metsas veedetud 88d.
lugu siis selline, et oleme neljandat p2eva osa grupist, kes kihutab yhe kollase veokiga Keeniast L6una-Aafrikasse, teele ettej22vaid paiku kylastades.
milline n2eb v2lja meie tavaline p2ev ja mis huvitavat oleme n2inud yritame siia kirja panna j2rgmise v6imaluse avanedes.
myyd aga annan koha siin arvuti taga yhele ameerika reservs6jav2elasele ning l2hen vaatan ise mis head ja paremat on meie t2nane kokagrupp kokku keetnud.
Kadri yritab vankumatu innuga meie arvutit ning selle paiga oletatavat traadita internetti omavahel kokku sobitada... neid 6nnetute n2gudega laptopi omanikest turiste k2ib siin ikka hulgim ringi...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar